12-13-14 Ιουνίου

Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

ICE CREAM MARKET 2020

To φεστιβάλ παγωτού της Ελλάδας επιστρέφει, ακόμα μεγαλύτερο!

Το ICE CREAM MARKET, το πρώτο και μοναδικό φεστιβάλ παγωτού της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, το τριήμερο 12-13-14 Ιουνίου.

Η πρώτη εκδοχή του ICE CREAM MARKET (τον περασμένο Ιούνιο) απέδειξε ότι το κοινό διψάει για μια όμορφη και πολύ καλά οργανωμένη εμπειρία γύρω από το παγωτό, με χιλιάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας να κατακλύζουν το Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ. Παράλληλα, το φεστιβάλ ανέδειξε το πραγματικά υψηλό επίπεδο της ελληνικής αγοράς παγωτού, καθώς οι επισκέπτες μπορούσαν να γευθούν μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά παγωτά τόσο από τους μεγάλους διανομείς όσο και από οικογενειακές επιχειρήσεις και μικρούς παραγωγούς.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής χρονιάς που ανέβασε ψηλά τον πήχη, φέτος οι στόχοι του δεν θα μπορούσαν παρά να είναι μεγαλύτεροι! Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή, το ICE CREAM MARKET 2020 υπόσχεται ακόμα περισσότερες “παγωτένιες” γεύσεις, πιο πολλές εκπλήξεις και, φυσικά την πιο εορταστική ατμόσφαιρα (με γνωστούς ραδιοφωνικούς Djs, open air cinema, παιδότοπος, κλπ).

Το Ice Cream Market 2020 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ice Cream Market θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/766207677238316

Πληροφορίες
τηλ. 210 – 9636489