Loading Events
Αυτό το event έχει περάσει.

11 και 12 Οκτωβρίου
Gazi Music Hall, Αμαξοστάσιο ΟΣΥ

 

SÓNAR ATHENS

Ολοκληρωμένο line-up

Νέες προσθήκες: Alan Fitzpatrick, Enrico Sangiuliano, La Fleur και άλλοι

Μονοήμερα εισιτήρια

 

Δώδεκα ακόμα ονόματα θα εμφανιστούν στο Sónar Athens 2019, ανεβάζοντας το τελικό σύνολο των ανακοινωμένων καλλιτεχνών στους τριάντα-δύο. Στο ήδη εντυπωσιακό line-up, προστίθενται ονόματα όπως οι Alan Fitzpatrick, Enrico Sangiuliano, La Fleur, Recondite και πολλοί άλλοι.

Το πλήρες line-up για κάθε μέρα του Sonar Athens 2019 είναι:

DAY 1 (11/10): acid arab, anna, boys noize, haai, her with fo b2b vrgn, john talabot, jon hopkins (dj set), lip forensics, modeselektor (live), opioid slot machine, or:la, red axes (live), rival consoles (live), roni iron, worakls (live).

DAY 2 (12/10): alan fitzpatrick, blakaut, caterina barbieri time-blind a/v with ruben spini, cj jeff, dj koze, enrico sangiuliano, foreign feggars (live), hvob (live), kolsch, la fleur, lucius works here +oxlabb, patrick topping, paul kalkbrenner, recondite (live), shigeto (live), tim hecker (live), unkle (live)

Από τις 15 Ιουλίου, πωλούνται και μονοήμερα εισιτήρια.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sonar Athens 2019 θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Mονοήμερα εισιτήρια: 38€ (early bird), 42€
Διήμερα εισιτήρια: 78 ευρω
VIP Διήμερα εισιτήρια: 130 ευρώ (πολύ περιορισμένος αριθμός)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.grwww.public.gr, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης. Wind.

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέττες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων, καθώς και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

www.sonarathens.gr
 

https://www.facebook.com/sonarfestivalATS/
 

https://www.instagram.com/sonar.athens/

 

—————————————————————————————-

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και electronica superstars εμφανίζονται στην Αθήνα για πρώτη φορά

Το 2019 οι Modeselektor, το ένα δεύτερο των Moderat και πιθανότατα το πιο ανοιχτόμυαλο DJ /producer δίδυμο του πλανήτη, κυκλοφόρησαν το πρώτο, νέο άλμπουμ τους έπειτα από 8 χρόνια: το “Who Else” αποδεικνύει τον πλουραλισμό των επιρροών τους και την άνεση τους να μεγαλουργούν σε κάθε εκδοχή της techno. Θα εμφανιστούν στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Αυτή είναι η χρονιά του DJ Koze: το “Knock Knock” του συμπεριλήφθηκε σε πάρα πολλές λίστες με τα Καλύτερα Άλμπουμς του 2018 και ψηφίστηκε “Best Electronica/Downtempo DJ”στα περίφημα DJ Awards.

Ο Patrick Topping πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία, χτίζοντας το όνομά του ως το “πρόσωπο” της σύγχρονης Βρετανικής house και techno. Θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Οι Acid Arab, το Γαλλικό ντουέτο που δημιούργησε ολόκληρο είδος μουσικής με τη μίξη ήχων της Μέσης Ανατολής με την acid house.

Σε διαρκή αναζήτηση και χωρίς να μπορεί να κατηγοριοποιηθεί, ο Tim Hecker είναι ένας από τους πιο avant-garde καλλιτέχνες της εποχής μας, καθώς συνεχίζει να ερευνά τα όρια της ambient μουσικής εδώ και δύο δεκαετίες.

Έχοντας κερδίσει το BBC Essential Mix of the Year 2018 για το έξοχο leftfield techno και house mix της, η HAAi θα εμφανιστεί στην Αθήνα για πρώτη φορά.

Ο Boys Noize, επικεφαλής του διάσημου ομώνυμου label και ένας από τους “προστάτες” της πρωτοποριακής techno, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Ο John Talabot, δημιουργός του “ƒIN”, ενός από τα πλέον εντυπωσιακά άλμπουμς της τρέχουσας δεκαετίας, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από πέντε χρόνια.

Η Caterina Barbieri θα παρουσιάσει τα υπνωτικά, μινιμαλ μοτίβα της, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Time Blind a/v show της με τον Ruben Spini.

Ο Rival Consoles έχει την ικανότητα να δημιουργεί μουσική γεμάτη συναισθήματα. Το “Persona”, εμπνευσμένο από την ταινία του Ingmar Bergman, ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά της περασμένης χρονιάς.

Ο Shigeto επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από έξι χρόνια για να παρουσιάσει το μοναδικό pastiche του από jazz, leftfield electronica και hiphop.