Οι δύο ημέρες του φετινού EJEKT Festival δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω της πανδημίας του COVID-19. Ήδη έχουμε ανακοινώσει ότι οι RHCP θα είναι οι headliners της Day1 του EJEKT 2021 στις 26/06/2021και έχει ξεκινήσει η προπώληση, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί ολόκληρο το line-up. 


Για τους κατόχους εισιτηρίων της Day1 (05/06) του EJEKT 2020 που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Day1 του EJEKT 2021 στις 26/06/2021, τα εισιτήριά τους ισχύουν κανονικά. Δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.

Για τους κατόχους εισιτηρίων EJEKT 2020 που δεν γνωρίζουν ακόμα αν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το EJEKT 2021, θα ισχύσει η διαδικασία του voucher: δηλαδή, θα λάβουν έναvoucher ίσης χρηματικής αξίας με το εισιτήριό τους, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση της MGT Productions (διοργανώτριας του EJEKT Festival) εντός 18 μήνών. 

Στις 7 Μαϊου, η Υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι – όπως σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες – δημιουργείται και στην Ελλάδα το voucher για πολιστικά γεγονότα, χωρις να αναφέρει τους όρους που θα διέπουν τη λειτουργία του. Μόλις η Κυβέρνηση ενημερώσει τις απαραίτητες λεπτομέρειες, εμείς θα προχωρήσουμε άμεσα τη διαδικασία προς τους κατόχους εισιτηρίων. 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση που έχετε δείξει σε όλο αυτό το διάστημα και σας εκφράζουμε τη λύπη μας για την όποια αναστάτωση δημιουργειται. Αυτό που ζούμε φέτος είναι πρωτόγνωρο και δεν υπάρχουν γρήγορες λύσεις.

Με εκτίμηση,

Ejekt Festival